- Manualul directorului de restaurant
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Berechet, Gabriela Altele: Cojocaru, Steliana Altele: Lăscuţ, Radu Altele: Nica, Laurenţiu Altele: Tincă-Niţă, Constantin Altele: Toma, Cornelia Responsabilitate: Gabriela Berechet , Steliana Cojocaru , Constantin Florea , Radu Lăscuţ , Laurenţiu Nica , Constantin Tincă-Niţă , Cornelia Toma Editura: THR-CG Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2004 Descriere: 284 p. Limba: Română Serie: Hotel. Turism. Restaurant Cota topografică: 65.012.4/M30 Clasificare: 65.012.4
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
211021
|
Sala de lectură
|
Consultare la Sala de lectură
|
Carte tipărită
|
65.012.4/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică