- Utilizarea frigului artificial la procesarea, depozitarea şi comercializarea produselor alimentare perisabile
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Tofan, Ioan Autor alternativ: Tofan, Clemansa Responsabilitate: Ioan Tofan, Clemansa Tofan Editura: AGIR Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2002 ISBN: 973-8130-79-4 Descriere: 382 p. Limba: Română Cota topografică: 664.8/T69 Clasificare: 664.8
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
204934
|
Sala de lectură
|
Consultare la Sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664.8/T69
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică