Biblioteca Județeană "Marin Preda" Teleorman

  • Tehnologia produselor din carne
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Oţel, Ion
    Responsabilitate: Ion Oţel
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1979
    Descriere: 421 p.
    Limba: Română
    Cota topografică: 664/O88
    Clasificare: 664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
95847
Sala de lectură
Consultare la Sala de lectură
Carte tipărită
664/O88
1.Normal
La raft
0
95848/15360
IA
Împrumut
Carte tipărită
664/O88
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola