Biblioteca Județeană "Marin Preda" Teleorman

  • Microbiologia produselor alimentare de origine animală
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bărzoi, D.
    Responsabilitate: D. Bărzoi
    Editura: Editura Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1985
    Descriere: 391 p.
    Limba: Română
    Cota topografică: 579/B28
    Clasificare: 579
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
131137
Sala de lectură
Consultare la Sala de lectură
Carte tipărită
579/B28
1.Normal
La raft
0
131138
Depozit subsol Alte Domenii
Consultare la Sala de lectură
Carte tipărită
579/B35
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola