- Manualul inginerului din industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Editor: Moţoc, D. Editor: Răşenescu, I. Editor: Cojocaru, C. Responsabilitate: coord.:D. Moţoc, I. Răşenescu, C. Cojocaru Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1968 Descriere: 1139 p. Limba: Română Cota topografică: 664/M30 Clasificare: 664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
118061
|
Sala de lectură
|
Consultare la Sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică