- Analiza senzorială a produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Segal, Rodica Altele: Barbu, Irina Responsabilitate: conf. dr. ing. Rodica Segal, ing. Irina Barbu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 296 p. Limba: Română Cota topografică: 543/S42 Clasificare: 543
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
114245
|
IA
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
543/S42
|
1.Normal
|
Casat
|
0
|
|
|||
119423
|
Depozit subsol Alte Domenii
|
Consultare la Sala de lectură
|
Carte tipărită
|
663/S41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică