Biblioteca Județeană "Marin Preda" Teleorman

  • Analiza senzorială a produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Segal, Rodica
    Altele: Barbu, Irina
    Responsabilitate: conf. dr. ing. Rodica Segal, ing. Irina Barbu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 296 p.
    Limba: Română
    Cota topografică: 543/S42
    Clasificare: 543
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
114245
IA
Împrumut
Carte tipărită
543/S42
1.Normal
Casat
0
119423
Depozit subsol Alte Domenii
Consultare la Sala de lectură
Carte tipărită
663/S41
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola