- Enciclopedie culinară : ghid practic de alegere, preparare, aranjare şi degustare a mâncării
-
Tipul înregistrării: |
Text tipărit: monografic
|
Traducător: |
Bîrsanu, Roxana |
Responsabilitate: |
trad.: Roxana Bîrsanu |
Editura: |
Alfa |
Locul publicării: |
Bucureşti |
Anul Ediției: |
2008 |
Descriere: |
2vol. |
Limba: |
Română |
Conține: |
vol.1 |
Cota topografică: |
641/E50 |
Clasificare: |
641 |
-
LDR:00530nam# 2200145##
001
16852
009
ubfixit050.016 Enciclopedie culinară: ghid practic de alegere, preparare, aranjare şi degustare a mâncării
100
$a
20150414u########m##u0rumy50######ba
101
$a
rum
200
$a
Enciclopedie culinară
$f
trad.: Roxana Bîrsanu
$e
ghid practic de alegere, preparare, aranjare şi degustare a mâncării
210
$a
Bucureşti
$L
s137
$c
Alfa
$d
2008
215
$a
2vol.
462
$0
16853
$c
Bucureşti
$d
2008
$f
trad.: Roxana Bîrsanu
$n
Alfa
$p
480 p.
$t
vol.1
$y
978-973-724-176-4
675
$a
641
679
$d
62/64; 66/69
702
$3
3291
$4
730
$a
Bîrsanu
$b
Roxana
801
0
$a
RO
$b
BJTR
$c
20150414
$2
unimarc
852
$j
641/E50
Filiala de unde se ridică